- Autor: Sibule
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Cuketa | 600 |
Mouka pšeničná hladká | 400 |
Cibule | 150 |
Česnek | 15 |
Olej olivový | 30 |
Energetická hodnota celkem: 7783 kJ
Bílkoviny (g): 52,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 331,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 23,
Vláknina (g): 21,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 649 kJ
Bílkoviny (g): 4.3, Tuky (g): 2.9, Sacharidy (g): 27.6, SAFA (g): 0.4, Cukry (g): 1.9, Vláknina (g): 1.8, Sůl (g): 0
Postup přípravy
cuketu nastrouhat i se slupkou, vetší oloupat částečně. osolit slít vodu. v 2. mise mouka, droždí a vlaznaa voda s cukrem nechat vykynout aspoň 30min. když však vykyne,, přidat cuketu (3x200ml hrnek) Sul, osmaženou cibuli s česnekem, olej 2 lžíce) kdo chce přidá kmín nebo chlebové koreni. nechat těsto chvíli odpočinout, aby se vše dobře spojilo. vy!ožít formu na chleba papírem a péct v předem rozpálené troubě (240) dokud nemá světle hnědou kůrku. paak ztlumit na 190 a péct asi dalších 30 min. dobre propečený naa poklep duté zní.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.